Løbecoach

Mikkel Retsloff

Mit navn er Mikkel, jeg er født i Hillerød og har dyrket atletik på højt niveau som barn i FIF Hillerød. Som teenager flyttede jeg til det nordjyske med familien og er nu bosiddende i Frederikshavn med min kæreste Alberte og søn Magnus. Jeg har altid haft en passion for løb siden jeg startede til atletik. Men med tiden har jeg taget de længere ture til mig og sat mig meget ind i langdistanceløb og løber nu så ofte jeg kan, når tiden er til det.
Jeg har over 10 års butikserfaring indenfor sportsbranchen og har hjulpet langt over 100 kunder med at finde de rigtige løbesko, igennem løbetests og kigget på deres løbestile. Jeg går meget op i det tekniske indenfor løbestil, da jeg har taget det med mig fra atletikkens verden. Dette er også med til at give en bedre løbeøkonomi, som vi alle har godt af.

Jeg brænder for at dele min viden og erfaring, så jeg kan hjælpe dig til at blive en bedre løber. Da vi alle er forskellige individer og har forskellige behov, får du altid et personligt program gennem mig. Jeg tror på at en god kommunikation og dedikation fra begge parter er med til at gøre dette muligt.

Lyder dette interessant så send da gerne en mail eller besked, så vi sammen kan finde det rigtige program til netop dit behov.

 

Mikkel Retsloff

Løbecoach

© 2024 Mikal Toft&Co. All Rights Reserved.