Indehaver & Personlig Træner

Mikal Toft

Jeg er EFHA-certificeret personlig træner og har i tre år haft firmaet ”Mikal Toft – personlig træner”. Jeg er desuden med-stifter af crossfit-centret ”BOX7”, hvor mange af mine tidligere, nuværende og – måske kommende – klienter kan træne individuelt eller på et af de mange daglige hold.

Jeg har dyrket sport på eliteplan gennem hele min barndom og ungdom, hvilket har været med til at forme mig som menneske og har givet mig indsigt i og forståelse for vigtigheden af at holde kroppen i gang og ved lige.

De seneste 20 år har jeg især haft fokus på styrketræning, vægttab og kostplanlægning, så det var et naturligt valg for mig at blive personlig træner i håbet om at hjælpe andre mennesker til øget styrke, varigt vægttab, at kickstarte en bedre/sundere livsstil osv.

Relationen mellem træner og klient er yderst vigtig, og jeg vil gøre alt for, at man føler sig set, hørt og forstået. Med andre ord: jeg møder mine klienter i øjenhøjde og tager udgangspunkt i den enkeltes behov, ønsker og aktuelle situation. Alle aldre er velkomne; du skal dog være fyldt 16 år, og i øjeblikket har jeg en klient, der har fejret sin 70 års fødselsdag.

Har yderligere en MasterClass i teamtræning, og jeg har været meget glad for at kunne yde mit til vores lokale sportsklubber. Jeg har været fysisk træner for ishockeyholdet (Frederikshavn White Hawks), floorballholdet (Frederikshavn Black Hawks) og har netop påbegyndt forløb med FfI’s fodboldhold.

Jeg tilbyder ikke slankekure eller overnight sensations, men derimod opskriften på en ny tilgang til kost og motion. Jeg vil kontinuerligt opfordre og udfordre – progressionen kommer ikke, hvis man forbliver i sin comfort zone. Efter afsluttet forløb vil der også være en ”vedligeholdelsesplan”, så man opretholder de nye, gode vaner.

Privat: min sparsomme fritid bruges naturligvis med familien, hvis jeg da ikke lige spiller en Padel eller fodboldkamp, løber en tur eller dyrker en anden form for sport.

Mikal Toft

Indehaver & Personlig Træner

© 2024 Mikal Toft&Co. All Rights Reserved.