EFHA-certificeret personlig træner

Michela Trie

Jeg er EFHA-certificeret personlig træner og har igennem de sidste 7 år arbejdet som personlig træner i Fitness World/Pure gym, inden jeg tog beslutningen om at blive en del af “Mikal Toft & Co”. 

Jeg har igennem hele mit liv været aktiv og har altid haft en stor passion for fysisk og mental sundhed, så det var helt naturligt for mig, at uddanne mig indenfor det sundhedsfaglige og socialpædagogiske område. 

Jeg har igennem mine mange års erfaring som personlig træner, kostvejleder og sportsmassør opbygget en dybtegående viden omkring, hvordan man skaber varige livsstilsændringer, som er tilpasset den enkelte og dennes livssituation.  

Jeg tror på, at sundhed og trivsel handler om mere end bare træning og kost. Det handler om at finde balance i alle aspekter af ens liv og skabe vaner, som er holdbare. Derfor har jeg ydermere taget et special modul i børn og overvægt, da jeg mener, at der skal være fokus på gode og vedvarende vaner for hele familien. 

Ingen restriktioner, alt er tilladt. 

Svaret er simpelt, det handler om balance! 

Vi skal sammen skabe de varige vaner og den livsstil, som giver dig energi og glæde i din hverdag! 

Jeg har i de seneste år specialiseret mig yderligere indenfor genoptræning og skadesforebyggelse, så jeg igennem din træning, kan passe godt på dig nu og i fremtiden. 

Jeg har yderligere en masterclass i teamtræning og er tidligere bodycombat instruktør, så jeg ved hvordan man gør træningen sjov, anderledes og får pulsen helt i top!

Men det stopper ikke der! Jeg er en tidligere erfaren løber, der har gennemført en masse halvmaratons og jeg er i øjeblikket i gang med forberedelserne til min egen første fitnesskonkurrence til foråret. 

Jeg er spændt på at udfordre mig selv og lære endnu mere om den spændende verden af fitness.

Så hvis du er klar til at tage kontrol over dit helbred og træning, så er jeg her for at hjælpe dig med at opnå dine mål. Lad os sammen skabe en stærkere, sundere og mere selvsikker udgave af dig!

Jeg anbefaler at kombinere enhver træningsform med sportsmassage af flere årsager. Sports massage kan hjælpe med at:

  • Forbedre fleksibiliteten og reducere risikoen for skader.
  • Reducere niveauet af stresshormonet kortisol og øge niveauet af “lykkehormonerne” serotonin og dopamin.
  • Reducere muskelsmerter og ømhed ved at øge blodgennemstrømningen og lindre muskelspændinger.
  • Påvirke din ydeevne og udholdenhed positivt.
  • Samtidig er massagen kendt for sin afslappende og positive indvirkning på psykens tilstand og er igennem 99 studier påvist at være den bedste behandling i forhold til restitution.

Send mig en mail og lad os tage en uforpligtende snak om dig, dine ønsker og drømme.

Michela Trie

EFHA-certificeret personlig træner

© 2024 Mikal Toft&Co. All Rights Reserved.