Instruktør / Coach

Maja Kongsgaard

Mit navn er Maja. Jeg er født og opvokset i Horsens. I 2020 flyttede jeg og mine 3 dejlige børn til Frederikshavn for at flytte sammen med min mand som er Frederikshavner og bosiddende i byen.
I 2014 startede jeg til Crossfit og det blev hurtigt min primær og fortrukne træningskilde, hvor jeg forsøgte mig med forskellige Crossfitkonkurrencer. Min interesse til Crossfit (funktionel træning) var stor og jeg blev kort tid efter Crossfit instruktør.
Jeg har Crossfit Level 1 og 2 uddannelsen. Derudover har jeg fra HANSENBERG erhvervsskole i Kolding, en 2 dages uddannelse i ”målrettet kredsløbstræning”, en 2 dages uddannelse i ”tilrettelæggelse af funktionel træning”, en 1 dages uddannelse i ”tilrettelæggelse af stabilitetstræning” og en 1 dages uddannelse i ”mobilitetstræning”.
Som instruktør bestræber jeg mig på, at mine deltager bliver dygtigere af at komme på mine hold. Jeg vil sikre at alle træner sikkert i bevægelserne og der vil altid være smil og højt humør at finde. Jeg sætter stor pris på, at vi på holdet kan have det sjovt, så det i en travl hverdag, bliver et frirum for mine deltager at komme til træning.
Jeg står i spidsen for BURN forløbet, og jeg glæder mig rigtig meget til at byde dig velkommen på holdet.

Maja Kongsgaard

Instruktør / Coach

© 2024 Mikal Toft&Co. All Rights Reserved.