Personlig Træner og Kostvejleder

Charlotte Løgtved Knudsen

Jeg hedder Charlotte Løgtved Knudsen, og er uddannet EFHA certificeret Personlig Træner med ”Speciale i vægttab”. Jeg har altid haft en stor passion for både træning, kost og sundhed. Det har altid været en stor del af mit eget mit liv og er det stadig. Jeg er til daglig Personlig Træner i Box7 og Fit Club – Kattegat Siloen, i Frederikshavn, hvor jeg er en del af teamet ”Mikal Toft & Co”.

Jeg har igennem mit liv været omkring Håndbold på eliteplan, løbetræning, styrketræning, Triatlon (2 x ½ ironman) og Crossfit.

Jeg elsker at arbejde som Personlig træner, og hjælpe mine klienter med at nå deres mål, og jeg vil også rigtig gerne hjælpe dig, med at nå dit mål, uanset hvor stort eller småt det måtte være.

Jeg brænder for at hjælpe andre med at nå deres ønsker og mål i livet, indenfor kost, sundhed og træning. Jeg tror ikke på “quick fix” løsninger, og vi er alle forskellige, derfor tager jeg altid udgangspunkt i den enkelte, og alle forløb udarbejdes individuelt.

Jeg arbejder ud fra der hvor du er, og bruger tid på at lære dig, dine udfordringer, og ikke mindst styrker at kende. Vi er alle sammen forskellige, og hvad der virker for nogen, virker måske ikke for dig, men vi finder vejen sammen.

Det handler ikke altid kun om træning og kost, men om at finde den rette kombination for dig, og din hverdag. Det handler om at finde den vej som virker for dig med realistiske, og holdbare ændringer – at finde nye vaner, som giver dig glæde.

Jeg tager altid udgangspunkt i dig – fokus på høj kvalitet, nærvær, succeser og masser af højt humør.

Er du interesseret i at høre mere, og hvordan jeg kan hjælp dig, så send mig en mail og lad os tage en uforpligtende snak om dig, og dine ønsker/drømme.

Charlotte Løgtved Knudsen

Personlig Træner og Kostvejleder

© 2024 Mikal Toft&Co. All Rights Reserved.